Heeft u vragen of wilt u telefonisch reserveren? Neem contact op via   078 619 17 24  of stuur een e-mail

24/7 afhalen, ook op zon- en feestdagen!

Direct in contact

Heeft u vragen over onze voertuigen of wilt u direct reserveren? Bel dan 078 619 17 24 of stuur ons een e-mail.

Duurzaam ondernemen

Daar zijn wij ons terdege van bewust bij Van Gent Autoverhuur en wij doen er het volgende aan:

Alle voertuigen die wij nu inkopen behoren tot de klasse met de laagste co2-waarden. Ook hebben wij hybride auto’s en personen- en bedrijfswagens met Bluemotion Technology om het milieu zo min mogelijk te belasten.
 
De energielabels ziet u bij de te huren voertuigen op onze site.
 
De ontwikkeling gaat zo snel op dit moment dat het al onze aandacht heeft en wij dit per dag volgen. We stellen soms aankopen uit, omdat wij weten dat er een nieuw type aankomt met een lagere uitstoot.
 
Wij versturen onze facturen per mail, schoonmaakmiddelen zijn afbreekbaar en niet milieu belastend, de verlichting hebben wij alleen aan waar dit nodig is en hetzelfde geldt voor de verwarming. Al deze maatregelen bij elkaar opgeteld ziet u dat Van Gent Autoverhuur bijdraagt aan een zo laag mogelijke belasting voor ons milieu.
 

Verantwoord ondernemen

 
Wij gaan ook verantwoord om met onze medewerkers. We zijn een behoudend bedrijf met een laag verloop. Zo werkt Leen de Deugd, onze eerste werknemer, dit jaar 27 jaar bij ons, Nel Huizer 15 jaar, Gerben van Houwelingen 13 jaar en Peter Schenkel en Joop Oudbier 8 jaar. Daar zijn wij trots op. Het resultaat is dat wij snel kunnen schakelen, we kennen onze klanten en weten hoe de klant het wil en wat hij verwacht. Al met al: onze vaste krachten zijn de pilaren onder ons bedrijf en we gaan er met zijn allen voor.  

Uw reservering

 

Uw persoonsgegevens:

Meer weten over de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op! Bel 078 619 17 24!

Reserveer direct