Verhuispakketten

Verhuisdozen of verhuisdeken huren bij Van Gent Autoverhuur

De verhuisperiode kan een moeilijke en een heel stressvolle periode zijn. Het is gunstig en makkelijk als u een busje huurt, u bij ditzelfde bedrijf ook de verhuisdozen, verhuisdekens en alle andere benodigdheden kunt huren. Van Gent autoverhuur voorziet in al uw benodigdheden voor uw verhuizing. 

Wilt u graag voor deze extra optie kiezen, selecteert u dan de verhuiswagen die u wilt huren. Vervolgens kunt u voor alle overige extra's kiezen.

Voor uw verhuizing kunt u voor de volgende extra's kiezen:

  • Huur een steekwagen: Bespaar uzelf de energie door uw verhuisdozen te dragen met een steekwagen. Uw spullen zijn makkelijk te vervoeren door deze op de steekwagen te plaatsen. Het besturen van de steekwagen gaat door middel van handvaten die aan twee kanten zijn geplaatst. 
  • Huur een spanband met of zonder ratel: Tijdens uw verhuizing raden wij u aan om uw bezittingen vast te zetten. Dit kan door middel van een spanband. U kunt spanbanden met of zonder ratel huren, zodat uw eigendommen ten alle tijden op hun plek blijven.

  • Huur een verhuisdeken: U kunt verhuisdekens huren voor tijdens uw verhuizing. Wij raden aan om verhuisdekens te gebruiken tijdens de verhuizing om beschadigingen aan uw bezittingen te voorkome

We can't find products matching the selection.
De periode dat u bezig bent met verhuizen kan een hele stressvolle periode zijn. Het is dan wel zo fijn als u een busje huurt, u bij hetzelfde bedrijf ook de verhuisdozen, verhuisdekens en alle andere verhuisbenodigdheden kunt huren