Shortlease Drechtsteden

Shortlease regelt u in de Drechtsteden bij Van Gent Autoverhuur. Wij zijn gevestigd in Zwijndrecht langs de A16. Van Gent Autoverhuur heeft ruim 30 jaar ervaring en in ons wagenpark vindt u personenauto’s, personenbusjes, bedrijfsbusjes en vrachtwagens. Shortlease regelen bedrijven gevestigd in de Drechtsteden bij Van Gent Autoverhuur:

 • Omdat wij duurzaam ondernemen belangrijk vinden. Ukrijgt een auto met een lage CO2 uitstoot mee.
 • Omdat wij vanzelfsprekend lage tarieven hanteren.
 • Omdat wij een ruim wagenpark van wel 200 auto’s hebben.

Keuze

Een open contract voor shortlease wordt afgesloten door bedrijven gevestigd in de Drechtsteden die te maken hebben met piekbelasting. Een huur auto kan u het hoogseizoen in uw bedrijf doorhelpen. Ook is shortlease een goede optie om een auto uit te proberen omdat u zo de  auto wat langer kunt testen. Daarnaast kunt u voor een tijdelijke werknemer een auto huren.

Contact

Shortlease regelt u natuurlijk bij Van Gent Autoverhuur: wij zijn uitstekend bereikbaar vanuit de Drechtsteden. Via telefoonnummer 078-6191724 of door een e-mail te sturen aan info@vangentautoverhuur.nl kunt u een auto reserveren. U kunt ook het contactformulierinvullen.
Van Gent Autoverhuur is gevestigd aan de H.A. Lorentzstraat 6 in Zwijndrecht.

Direct reserveren

 • Personenwagens

  Reserveer direct online uw gewenste auto. Bij Van Gent huurt u een kwalitatieve en milieuvriendelijke auto tegen scherpe prijzen.

 • car image

  Personenbussen

  Reserveer direct online uw personenbus. Bij Van Gent huurt u goedkoop een fijne en kwalitatieve personenbus van Volkswagen.

 • car image

  Bedrijfswagens

  Reserveer direct online uw gewenste bestel- of bedrijfswagen. Bij Van Gent huurt u een kwalitatieve bestel- of bedrijfswagen voor u op maat.

 • car image

  Vrachtwagens

  Reserveer direct online uw vrachtwagen. Bij Van Gent huurt u kwalitatieve vrachtwagens van DAF tegen scherpe tarieven.

 • car image

  Koelwagens

  Reserveer direct online uw koelwagen. Bij Van Gent kunt u voor het vervoer van uw bederfelijke waar een perfecte koelwagen huren.

 • car image

  Aanhangwagens

  Reserveer direct online een aanhangwagen. Bij Van Gent kunt u terecht als u wat groters moet vervoeren. Wij hebben kwalitatief goede aanhangwagens te huur, zowel met als zonder huif.