Nieuws

 1. Extra reiniging met Ozon. Dood tot 99% van alle virussen!

  Extra reiniging met Ozon. Dood tot 99% van alle virussen!

  In verband met het Corona virus bieden een extra dienst aan, namelijk reiniging door middel van Ozon.

  Ozon en virussen

  Door de oxiderende werking van ozon kunnen de moleculen de eiwitmantel van virussen aantasten en het virus uitschakelen. Onderzoeken tonen aan dat ozon desinfectie bij een virus zoals SARS COV-2 een dodingspercentage van boven de 99% heeft, dit maakt ozon vele malen effectiever dan traditionele desinfectie methoden.

  Met een ozonbehandeling worden oppervlakten en de lucht in een ruimte gedesinfecteerd. Het ozon zal elk oppervlak tot het kleinste hoekje aan toe zuiveren zonder sporen na te laten. Het enige wat na een ozonbehandeling achterblijft in je auto is een neutrale geur en een gedesinfecteerd interieur.

  Wij bieden deze extra dienst aan in samenwerking met Intraclima en de kosten hiervoor bedragen €50,-

  Wilt u gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact met ons op.

  logo intraclima

 2. Oprijwagen te huur

  Oprijwagen te huur

  Wij hebben sinds kort een oprijwagen te huur.

  Laadvermogen 1100 kg zodat u uw wagen of Oldtimer veilig kan vervoeren van en waar u maar wilt.

  De wagen wordt geleverd met wielklemmen en spanbanden verstelbaar voor ieder wiel. Mocht de wagen niet meer rijden, geen probleem er zit een 2,5 tons lier op met  afstandsbediening.

 3. Retour buiten kantooruren

  Retour buiten kantooruren

  Buiten kantooruren uw auto retour brengen is mogelijk. Onze parkeerplaats wordt door camera’s bewaakt, zodat wij precies kunnen zien of er later schade is ontstaan aan de auto. Mocht dit gebeuren en zien dit op de camera’s is het eigen risico voor onze rekening. Dus 24/7 inleveren wanneer u maar wilt en de huurperiode stopt.