Huurvoorwaarden

Op alle verhuringen zijn de Algemene Autoverhuur-voorwaarden van de Bovag van kracht. Deze kunt u vinden op de achterzijde van onze huurovereenkomsten.

Klik hier om de algemene voorwaarden van de Bovag voor particulieren te downloaden 
Klik hier om de algemene voorwaarden van de Bovag voor de zakelijke markt te downloaden 

Wat moet u meenemen bij afhalen van de huurauto?

  • Geldig Nederlands rijbewijs.
  • Geldig adres legitimatie niet ouder dan 30 dagen (rekening- of bankafschrift).
  • Borg van € 200,- plus de geschatte huurprijs dient vooruit per pinbetaling of creditcard te worden voldaan.

Reserveringen

Dit kan telefonisch of per mail. Wij zullen ons uiterste best doen om het door u gereserveerde type auto in te zetten, maar behouden het recht om een gelijkwaardige auto ter beschikking te stellen. Mocht onverhoopt de reservering vervallen dan zijn hier geen kosten aan verbonden.

Huurder / bestuurder

De huurder / bestuurder van de auto dient minimaal 21 jaar te zijn en 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

Verzekering

Al onze voertuigen zijn inclusief All-Risk verzekering, inzittenden verzekering en ANWB binnenland. Bij gebruik van drank en/of drugs bent u volledig aansprakelijk voor alle schade (uitsluiting van alle verzekeringen).

Buitenland

Alleen landen binnen de EU, u bent verplicht dit vooraf aan ons te melden, zodat wij u de originele papieren kunnen meegeven en een ANWB reisverzekering voor u kunnen afsluiten. De kosten bedragen € 25,00.

Als u niet meldt bij ons dat u naar het buitenland gaat met de huurwagen en wij dus niet onze verzekering en Anwb-dekking kunnen aanpassen, heeft u geen recht op vervangend vervoer en komen alle kosten die voortvloeien bij eventuele repatriëring van het voertuig naar Nederland voor uw eigen rekening.

Verlaging eigen risico

Voorwaarden voor het verlagen van het eigen risico: Minimaal 24 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs. U heeft voor iedere niet te verhalen schade een eigen risico afhankelijk van de verzekeringsklasse. Het eigen risico is eventueel te verlagen

  • Klasse A € 400,- te verlagen naar € 150,- voor € 7,50 per dag 
  • Klasse B € 600,- te verlagen naar € 200,- voor € 11,00 per dag
  • Klasse C € 900,- te verlagen naar € 350,- voor € 15,00 per dag
  • Klasse D € 1000,- te verlagen naar € 400,- voor € 18,00 per dag

Huurperiode

Een huurdag is een kalenderdag. Indien voorradig kan de wagen de dag voorafgaand aan de huur tussen 17:15 uur en 17:45 uur worden opgehaald zonder extra kosten.

Verlenging huurperiode

Voor de verlenging van de huurperiode dient u altijd even bij ons bedrijf langs te komen om een nieuw contract op te maken, zodat de wagen verzekerd blijft gedurende de huurperiode.