Autoverhuur Zwijndrecht

Voor een huurauto in de omgeving van Zwijndrecht, Dordrecht, Barendrecht en Papendrecht bent u bij van Gent Autoverhuur in Zwijndrecht aan het juist adres.


We zitten centraal gelegen in de Drechtsteden langs de A 16 en vlakbij het station vindt u van Gent Autoverhuur waar alles op gebied van autoverhuur mogelijk is. Al meer dan 26 jaar een begrip in de regio, de oplossing voor het vervoer wat u zoekt. De sleutel in ons logo is een begrip in de Drechtsteden en staat voor kwaliteit en service.


Autoverhuur Papendrecht

Wij staan bekend voor de goede service van brengen en halen bij bedrijven, scherpe tarieven en flexibiliteit. Bij Van Gent Autoverhuur nabij Papendrecht kunt u uw auto huren, wij hebben alles wat met rijbewijs B te berijden is. Personenwagens, personenbusjes en lichte bedrijfswagens. Tussendoor wisselen is geen probleem, van een uur t/m shortlease alles is mogelijk bij van Gent Autoverhuur.


Autoverhuur Dordrecht

Autoverhuur Dordrecht is de markt van van Gent Autoverhuur Dordrecht waar wij u graag van dienst willen zijn met ons wagenpark dat bestaat uit personenwagens, personenbusjes en lichte bedrijfswagens, alles met rijbewijs B te berijden, een goede partner voor uw bedrijf.


Ook de particulieren uit Dordrecht zijn bij van Gent Autoverhuur (vlakbij Dordrecht) van harte welkom. In het weekend wordt veel gebruik gemaakt van onze busjes voor zelfverhuizingen, maar ook personenbusjes voor de wintersport en een personenwagen voor een reis naar familie of vrienden.


Autoverhuur Barendrecht

Barendrecht, een gebied dat binnen ons servicegebied ligt en wij u graag van dienst willen zijn. Het is de bedoeling dat wij binnenkort een filiaal van van Gent Autoverhuur in Barendrecht openen. Weet u een leuke zichtlocatie centraal gelegen horen wij dit graag wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.


Mocht u vragen hebben of willen reserveren bel: 078-6191724, fax:078-6129910 of mail: mail@vangent-autoverhuur.nl naar van Gent Autoverhuur Barendrecht.